brillie.nl

De columnist die schrijft

Over

Written By: Brillie

Wie is Brillie?
Brillie (48) is een hedonist, die de wereld wel wat anders bekijkt dan standaard te verwachten is. Vanaf zijn landgoed Brilliestein, waar een prachtig landhuis staat, schrijft hij iedere dag een blog. En dat zal vooral over der wereld zijn waarin Brillie leeft. Dat kan soms best wel schokkende zaken zijn. Maar altijd met een heldere blik naar voren. Tot het jaar 2012. Dan veranderd de wereldorde. De hoop is er, nu de wil nog. Maar dat is sterk afhankelijk van de wil, van de hele bevolking op de wereld. Zou het dan toch lukken na 2000 jaar? Brillie heeft als mobiel een HTC (met Android 4.0), je kan hem dus ook sms-en. Aan de status van de mobiel kan je gelijk zien waar iemand staat. Verder gebruikt Brillie Windows 8 op zijn computer. De virusscanner is nope, dat is iets voor mietjes. En op Twitter, volg je hem via abrillie.

Brillie is getrouwd met Linda (56) en ze wonen in de prachtige gemeente Apeldoorn. Waar ze eigenlijk hun hele leven wel gewoond hebben. Met een kleine uitstap naar het buitenland. Voor Linda was dat Zwolle, voor Brillie was dat Duitsland en Italia. Brillie was niet haar eerste man van het status huwelijk. Maar dat is te verwachten, immers ze zijn pas 14 jaar getrouwd met elkaar. Echter ze kennen elkaar al meer dan 30 jaar.

Ze zouden al dat feest kunnen geven. Kunnen geven, maar het zal niet gebeuren. Brillie heeft een hekel aan feesten. Lekker eten is een geheel betere optie. Dat doen deze twee erg graag. En dat eten kan uit verschillende cultuurkeukens komen. Linda heeft als mobile een HTC (Android 4.0) en op haar PC gebruikt ze Windows 7. Haar virusscanner is natuurlijk ook eentje van een bekend merk.

Samen hebben ze een dochter Rosita (30). Zij woont samen met haar man Andres (28) in Meppel (bijna buitenland). Deze twee hebben pas een dochter gekregen (6 juni 2012), Qwinty is haar naam. Zij heeft nog geen mobiel. Maar lang zal dat niet meer duren.

Dit geeft dus een beeld over Brillie, maar echt leer je hem pas kennen via zijn dagelijke columns en tweets. En natuurlijk van zijn vierde boek. Zijn kennis van rode wijn en oude kaas is bijzonder groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>